Световният шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа призна,

...
Световният шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа призна,
Коментари Харесай

Джошуа не може да спи заради Кобрата

Световният първенец по бокс в тежка категория Антъни Джошуа призна, че нормално има проблеми със съня с наближаването на огромните мачове. Британецът изпитва компликации да се оправи и с напрежението, което се повишава с всеки оставащ ден до дуела му с Кубрат Пулев на 28 октомври в Кардиф.

" Просто желая да се показва по същия метод, по който го направих против предходните ми съперници. Всъщност напрежението идва от желанието ми да се показва по най-хубавия метод, а не от съответното събитие ", съобщи Джошуа, представен от таблоида " Сън ".

" Като доближава мачът, напрежението се повишава. Не желая от в този момент да се вълнувам прекомерно доста, с цел да не експлоадирам по време на дуела. Опитвам се да съм спокоен, от време на време не мога да заспя, тъй като единствено си мисля по какъв начин ще се показва и по какъв начин ще се развие дуелът. Постоянно съм в психическа борба, само че знам, че просто би трябвало да го приема за още един мач и да се опитам да се насладя на момента ", сподели още международният първенец по бокс.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР