Световният шампион по бокс в четири теглови категории Саул Канело“

...
Световният шампион по бокс в четири теглови категории Саул Канело“
Коментари Харесай

Мексикански боксьор заплаши Меси: Да се моли на Господ да не го намеря

Световният първенец по бокс в четири теглови категории Саул " Канело “ Алварес изпрати предизвестие до Лионел Меси, който упрекна в пренебрежение към Мексико.

" По-добре да се моли на Бог да не го намеря!! ", написа мексиканският боксьор по адрес на аржентиския футболист и прибави към " опасността " серия гневни емотикони - „ Както аз почитам Аржентина, по този начин и той би трябвало да почита Мексико! Не приказвам за страната като цяло, а единствено за нелепостите, които Меси направи. ”

Задочната " опасност " идва след загубата на Мексико от Аржентина в мача от групите на Световното състезание в Катар. След дуела във подправен профил на футболиста в Twitter се появи фотография, на която фланелката на Мексико се употребява като парцал за под.

„ Видяхте ли Меси да чисти пода с нашата фланелка и байрак???? “, реагира на фрагмента боксьорът в Twitter.



Гневът на мексиканския първенец се подклажда напълно от оповестено видео, в което Меси чества със съотборниците си в съблекалнята след мача. На клипа се вижда по какъв начин до момента в който аржентинецът събува бутонките си, подритва фланелка на Мексико.

Няма индикации действието на Меси да е съзнателно.

Ve primero él video y déjate de mamadas!
— R a m i r o (@Ramiro1291)
„ Едно е да са по-добри от нас (във футбола), друго е да имат почитание. ", добави Алварес - този път в отговор на публицист в Twitter.

Един от някогашните съотборници на Меси, Серхио Агуеро, реагира на случката в обществената мрежа - в опит да внесе изясненост: " Г-н. Канело, не си търсете извинения или проблеми. Със сигурност не сте наясно с футбола и какво се случва в съблекалнята. Фланелките постоянно са на пода след края на мачовете поради потта и в случай че погледнете добре, той (Меси) прави придвижване, с цел да смъкна обувката си и инцидентно рита (фланелката). "

Señor canelo no busques excusas o problemas, seguramente no sabes de fútbol y que pasa en un vestuario. Las camisetas siempre después que se terminan los partidos están en el piso por el sudor y después si ves bien hace el movimiento para sacarse el botín y sin querer le da.
— Sergio Kun Aguero (@aguerosergiokun)
Реакция от " застрашения " футболист към този момент няма.

Аржентина победи Мексико с 2:0 предходната събота в под напрежение мач от група С на международното състезание в Катар. Меси вкара първия гол, преди Енцо Фернандес да затвърди успеха с втория. Така Аржентина се възвърне от зашеметяващото проваляне в първия кръг от Саудитска Арабия. Третият дуел от груповата фаза на шампионата е против Полша в сряда.

·
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР