Световният шампион на WBA, IBF и IBO в супертежка категория

...
Световният шампион на WBA, IBF и IBO в супертежка категория
Коментари Харесай

Джошуа предположи какво може да накара кръвта на Кличко отново да закипи

Световният първенец на WBA, IBF и IBO в супертежка категория Антъни Джошуа разяснява възможния реванш с Владимир Кличко и разкри какво съгласно него може да стимулира в допълнение украинеца. Британският боксьор сега чака решението на Кличко, само че има и проект " Б " - среща с формалния кандидат на IBF Кубрат Пулев.

" Сега топката е в полето на Кличко, съобщи Джошуа пред " Скай Спортс ". - Всичко зависи от това дали Владимир желае да получи този реванш или ще каже " задоволително ". Той взема решение. Но каквото и да стане, аз не преставам напред. Ето за какво преглеждаме и проект " Б " - Пулев. Къде и по кое време можем да организираме мач с него. Ако идващия ми противник е Кличко, това ще бъде ужасно. Ако е Пулев, би било отлично. Все ми е едно с кого ще се удрям. "

Според него опцията реваншът да е в Лас Вегас би могла да бъде спомагателен тласък за Владимир да се върне на кръга. " На него му бе засвидетелствано огромно почитание в борбата на " Уембли ", макар че загуби. Вегас е меката на бокса и страхотна опция. Но има и различен миг: Владимир към този момент е постигнал доста, дали ще има нужната мотивация? Мисля, че един мач във Вегас ще накара кръвта му още веднъж да закипи. "
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР