Световният шампион на IBF/IBO/WBA – Антъни Джошуа, успокои феновете и

...
Световният шампион на IBF/IBO/WBA – Антъни Джошуа, успокои феновете и
Коментари Харесай

Джошуа: Ще се бия с Уайлдър, но през 2018 година

Световният първенец на IBF/IBO/WBA – Антъни Джошуа, успокои почитателите и разгласи, че ще се бие с притежателя на пояса на WBC Дионтей Уайлдър. Битката сред двамата титани ще бъде през 2018 година.

Big up to Beats What's yours @kevindebruyne? #1of1

A post shared by Anthony Joshua (@anthony_joshua) on Oct 20, 2017 at 1:40am PDT

Джошуа и Уайлдър са непобедени на кръга, като британеца има 19 победи и всички с нокаут, до момента в който Бронзовия бомбандирoвач е с баланс 38 победи от 38 срещи, като 37 от тях са с нокаут.

" В реалност, нали разбирате, виждам в каква обстановка съм и виждам, че ще би трябвало да направя наложителна отбрана и на WBA колана си. Винаги виждам реалистично на обстановката. Ще се удрям с Уайлдър през идната година и това ще бъде борбата на годината. Няма подозрение в това, само че първо ще би трябвало да защитя и WBA купата си ", съобщи Антъни Джошуа.

Джошуа обаче предизвести, че мегабитката с Дионтей може би няма да бъде неговата идната, в случай че той въпреки всичко успее да преодолее камерунеца Карлос Такам на 28-ми октомври в Кардиф.

Дионтей Уайлдър би трябвало да направи и наложителната си отбрана на купата в реванша против някогашния първенец Бърмейн Стивърн (25-1, 21 КО) на 4-ти ноември в Бруклин.

It starts with the mind @underarmouruk #IWILL

A post shared by Anthony Joshua (@anthony_joshua) on Oct 19, 2017 at 8:56am PDT
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР