Световният шампион Марк Уилямс ще търси нова победа срешу Джон

...
Световният шампион Марк Уилямс ще търси нова победа срешу Джон
Коментари Харесай

Марк Уилямс: Идвам в България за нова победа над Джон Хигинс

 Стюърт Бингам завоюва Откритото състезание на Англия
Световният първенец Марк Уилямс ще търси нова победа срешу Джон Хигинс в двете срещи от Winbet снукър реванша в България.

Както е известно, двамата майстори на щеката ще се изправят един против различен в София на 20 ноември в зала " Универсиада " и в Пловдив на 21 ноември в зала " Колодрума ".

Уилямс насочи особено обръщение към родните почитатели:

" Здравей, България. Пристигам на 20 ноември за два мача против Джон Хигинс и ще се опитам да печеля още веднъж, както го направих на финала на Световното състезание. Заповядайте в София и Пловдив, а билети може да намерите на eventim.bg. Ще бъде едно в действителност прелестно преживяване ", споделя международният първенец във видеото.

Марк Уилямс и Джон Хигинс изиграха един в действителност героичен край през май месец в " Крусибъл ", като тръпката от играта на двамата може да бъде забелязана онлайн в България.

Българските почитатели на снукърa имат опция да се допрян до двама от най-великите играчи, които са към края на своите кариери, само че все пак са измежду най-хубавите в света и демонстрират класа на снукър масата. Билети за събитието може да намерите в уеб страницата на Eventim и техните сътрудници.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР