Световният шампион Франция избегна загубата, след като завърши наравно с

...
Световният шампион Франция избегна загубата, след като завърши наравно с
Коментари Харесай

Мбапе спаси световните шампиони, Алкасер блести за Испания

Световният първенец Франция избегна загубата, откакто приключи наедно с Исландия в другарска среща. Възпитаниците на Дидие Дешан наваксаха закъснение от два гола в последните 15 минути на дуела.

Гостите поведоха в резултата след тъкмо половин час игра след попадението на Биркир Бярнасон и се отдръпнаха по този метод на отмора. През втората част исландците повишиха задатъка си след гол на Кари Арнасон в 58-та минута. Французите обаче не се отхвърлиха и се добраха до равенството. Първо централният бранител на Левски Холмар Ейолфсон си означи автогол в 76-та минута, а в добавеното време на срещата влезлият като запаса Килиан Мбапе изравни след осъществяване на дузпа.

В различен другарски мач Испания реализира безапелационен триумф при гостуването си на Уелс в Кардиф с 1:4. Домакините бяха без Гарет Бейл, който не съумя да се възвърне за дуела, а в воин за безапелационната победа на испанците се трансформира играещият чартърен в Борусия Дортмунд Пако Алкасер, който осъществя две попадения. Именно нападателят откри в 8-та минута, а напълно скоро бранителят на Реал Мадрид Серхио Рамос повиши на 0:2 в 19-та. Десет по-късно преднината на,,Ла Фурия Роха “ стана класическа след втория гол в дуела на Алкасер.

Играчите на Луис Енрике разумно понижиха оборотите през втората част, само че все пак вкараха четвърти гол, дело на различен бранител в лицето на Марк Бартра в 74-та минута. Възпитаниците на Райън Гигс въпреки всичко стигнаха до почетно попадение минута преди края на постоянното време след точната намеса на Сам Воукс. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР