Световният шампион е детрониран, но кой ще го наследи? 16

...
Световният шампион е детрониран, но кой ще го наследи? 16
Коментари Харесай

Кой срещу кого и кога: програма за преките елиминации на световното

Световният първенец е детрониран, само че кой ще го наследи? 16 тима напуснаха конкуренцията, 16 остават в играта. Груповата фаза на мондиала в Русия завърши и в този момент следва най-вълнуващата фаза.

Днес е първият почивен ден, а в събота стартират директните елиминации. Началото ще бъде сложено с евентуално най-очаквания мач. На терена в Казан излизат два от кандидатите за трофея - Франция и Аржентина.

И двата тима не впечатлиха в групите. Французите продължиха напред с доста спестовна игра, а южноамериканците, които играха край преди четири години в Бразилия, бяха на минути от отпадането.

С осминафиналите картината се трансформира и настава време за нови очаквания. В същия поток попаднаха петкратният отличник на планетата Бразилия, двукратният притежател на трофея Уругвай, европейският първенец Португалия и вълнуващият отбор на Белгия.

В долната половина, определяна като много по-слабата от двете, се събраха международният първенец от 2010 година Испания, домакините от Русия, Хърватия, Дания, Швеция, Швейцария, Колумбия и Англия.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Световното по футбол (335)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР