Световният номер 81 Джордан Браун осъществи сценарий тип Пепеляшка в

...
Световният номер 81 Джордан Браун осъществи сценарий тип Пепеляшка в
Коментари Харесай

Световният номер 81 шокира всички с триумф над Рони О'Съливан

Световният номер 81 Джордан Браун реализира сюжет вид " Пепеляшка " в снукъра и завоюва първата си ранкинг купа в кариерата си, побеждавайки не кого да е, а Рони О'Съливан с 9:8 във финала на Откритото състезание на Уелс. Така тоталният новобранец от Антрим реализира най-смелата си фантазия, откакто единствено преди по-малко от година професионалният му статут беше заплашен.

Jordan Brown has beaten Ronnie O’Sullivan in a decider to win the Welsh Open
— World Snooker Tour (@WeAreWST) 33-годишният северноирландец шокира всички последователи на джентълменския спорт още с елиминирането на Марк Селби и безапелационната победа с 6:1 над Стивън Магуайър на полуфиналите, а вълшебното му показване продължи и на финала против живата легенда.

" Насладих се на всяка минута от финала, Джордан е страховит човек и съм доста щастлив за него. Виждах разочарованието в очите му при някои удари, само че той заслужава всички похвали, тъй като аз играх добре през днешния ден, а не доста хора могат да ме бият, когато играя добре. Той заслужава този триумф ", сподели О'Съливан.

" Нямам думи, беше чест да играя с най-великия за всички времена на финала. Винаги съм вярвал в себе си, беше ми доста мъчно в доста моменти до момента, само че продължавах да работя и да комбинирам снукъра с другите си работи. Отскоро относително се концентрирах напълно върху снукъра и се стигна дотук.

Да се причисля към други толкоз огромни първенци от Северна Ирландия е необикновено, тъй че благодаря на всичките ми другари от клуба, които ми помагаха, както и на треньора ми, на фамилията и татко ми. Ако не бяха те, нямаше да съм тук през днешния ден. Знаех, че в случай че Рони поведе в резултата, ще ме разгроми и се стараех да запазя централизация, а и посвикнах към този момент с огромната сцена, тъй че към този момент не се усещах неудобно. Мога да кажа на всички, които преследват фантазиите си, да не се отхвърлят в никакъв случай, тъй като всичко е допустимо ", сподели първенецът, който колкото да сдържаше сълзите си.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР