Световният лидер в автоматизацията, германската Festo, обяви, че на 7

...
Световният лидер в автоматизацията, германската Festo, обяви, че на 7
Коментари Харесай

Световен лидер в автоматизацията открива нов офис в Габрово и планира инвестиции за над €20 милиона у нас

Световният водач в автоматизацията, немската Festo, разгласи, че на 7 февруари открива нов офис в Габрово. Той ще е част от Техническия инженерен център на компанията в България, а инвестицията в него надвишава 220 000 лв.. Тази година Festoще влага над €20 милиона в България за високотехнологично електронно произвеждане и програмен продукт за проследимост и ръководство на наличия.

Новият офис в Габрово е ситуиран на повърхност от 325 м2. В него има както офис пространства, по този начин и две лаборатории, в които работят 14 чиновници, профилирани в създаването на артикули в региона на индустриалната електрическа автоматизация. Предвижда се удвояване на площта и увеличение на работните места още тази година.
 Снимка 639098
Източник:

Германската софтуерна компания разгласи и идно разкриване на нова Лаборатория по автоматизация в Технически университет-Габрово на стойност над 20 000 лв.. Тя ще бъде оборудвана с образователни установки, симулиращи функционалността на автоматизирана индустриална линия, построени напълно с съставни елементи на Festo.
 Германската Festo откри нова база в София в част от инвестиция за €20 милиона
Световен водач в автоматизацията откри нова база в София в част от инвестиция за €20 милиона

Компанията ще влага у нас още €20 милиона следващата година

През октомври предходната година компанията откри нова база в София. Лабораторията, която е за изпитване и калибриране (ЛИК), е към Техническия инженерен център. Новата база се намира в постройката на Интер Експо Център и е с обща повърхност от 943 м2. Инвестицията за лабораторията надвишава 500 000 лв..

В софийската лаборатория на немския инженерен водач към този момент работят квалифицирани чиновници, които вършат изпитвания на високотехнологични артикули за потребностите на разнообразни клонове на промишлеността - Electric Automation, Pneumatic Supply, Pneumatic Controls, Life Tech, Electromagnetic compatibility.

Festo участва на 176 пазара, а за нея работят окол 20 000 чиновници. Извън Германия Festo има над 60 офиса и 250 дъщерни компании.
 Германската Festo отваря трета база в България
Световен водач в автоматизацията отваря трета база в България

Компанията възнамерява да наеме сред 60 и 100 души в новото си произвеждане у нас
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР