Световният и европейски шампион с Франция Патрик Виейра е възхитен

...
Световният и европейски шампион с Франция Патрик Виейра е възхитен
Коментари Харесай

Патрик Виейра: Успехът на Гуардиола в Сити не се изчислява само с трофеи

Световният и европейски първенец с Франция Патрик Виейра е очарован от треньорския талант на Джосеп Гуардиола, който довечера ще направи втори опит да завоюва финала в Шампионската лига като управител на Манчестър Сити. Трофеят от този шампионат към момента е неосъществим за британският клуб, като множеството хора считат, че напрежението в този момент е надалеч по-голямо върху Пеп и “гражданите ”.

Виейра, който като футболист игра и за Сити, и за Интер, също е измежду гостите на мача в Истанбул. Той регистрира триумфите на Гуардиола като извоювани титли, само че счита, че има нещо друго доста значимо, което също приказва за уменията на испанския експерт.

“Смятам, че постоянно има и други способи, по които да определиш дали някой треньор е сполучлив - съобщи французинът, представен от “Мирър ”. - За мен това е методът, по който даден тим играе. Само погледнете какъв брой хора се любуват на самата игра на Манчестър Сити, без те да са почитатели съответно на клуба. Говоря за целия свят. За мен това е триумф. ”

“Иначе съм наясно, че този Манчестър Сити е неутолим за купи. Ако в този момент тимът завоюва требъл, ще се опита да го направи и през идващия сезон, както и през този по-късно. Това е футболът ”, сподели още Виейра.
 Български почитатели на Манчестър Сити споделиха упованията си за финала Български почитатели на Манчестър Сити споделиха упованията си за финала
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР