Световните рекорди за спринт на Юсейн Болт никога не са

...
Световните рекорди за спринт на Юсейн Болт никога не са
Коментари Харесай

Парижки сервитьори и сервитьорки се втурват към победата във възродената 110-годишна състезателна традиция

Световните върхове за спринт на Юсейн Болт в никакъв случай не са били застрашени. От друга страна, даже най-бързият човек в света евентуално не би бил толкоз бърз, до момента в който балансираше с поднос с кроасан, чаша кафе и чаша вода по улиците на Париж и без да я разлее на всички места.

В неделя столицата на Франция възроди 110-годишната конкуренция за своите сервитьори и сервитьорки. Бягането през центъра на Париж отпразнува сръчните и, да, по личното им самопризнание, от време на време известни мъже и дами с тъмно въодушевление, без които Франция нямаше да бъде Франция.

Защо? Защото те карат френските кафенета и заведения за хранене да работят. Без тях къде щяха да се съберат французите, с цел да оправят света във връзка с напитките и храната? Къде биха се карали и разлюбвали (и разлюбвали)? И къде другаде биха могли просто да седят и да оставят мозъците си да се лутат? Те са написали песни и стихотворения за своите „ прозрачност “, толкоз привързани са към техните непретенциозни во...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР