Световните медии разпространиха подробности около загадъчната смърт на сина на

...
Световните медии разпространиха подробности около загадъчната смърт на сина на
Коментари Харесай

Мистериозно починал и синът на Сергей Скрипал

Световните медии разпространиха детайлности към загадъчната гибел на сина на някогашния полковник от съветското военно разузнаване Сергей Скрипал, предава " Блиц ". Александър е умрял предходната година в Санкт Петербург.

В града той дошъл на 13 юли дружно с приятелката си. Целта на пътуването му била покупка на кола. Във влака обаче ненадейно му станало зле, изострила се цирозата на черния му дроб. От гарата е откаран непосредствено в болница.Там е записан като незнайно лице, тъй като нямал здравна застраховка. Александър Скрипал 43-годишният Александър е умрял няколко дни по-късно, на 18 юли, без да пристигна в схващане. Все още не е ясно за какво приятелката му Анна Никифорова не го е закарала в частна клиника. Анна Никифорова За да разбере детайлности към кончината на брат си, в Санкт Петербург е пристигнала и Юлия Скрипал. След кремацията на 24 юли Юлия и Анна отнасят праха на Александър в Москва. По-късно урната с праха му била заровена във Англия. Междувременно стана ясно, че Анна Никифорова също е изчезнала и никой не я е виждал близо месец.



Тя е писала на приятелката си, че не желае да комуникира с никой. Също токова мистериозно и дъщерята на Скрипал Юлия не желае да поддържа връзка с роднините си.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР