Световната здравна организация все още не е получила пълен пакет

...
Световната здравна организация все още не е получила пълен пакет
Коментари Харесай

СЗО все още не е получила всички данни от производителите на руската ваксина

Световната здравна организация към момента не е получила цялостен пакет данни за Sputnik V. Това заяви в петък на брифинг Роджерио Пинто де Са Гаспар, шеф на отдела за стандарти и предварителна подредба на организацията, представен от БГНЕС.
" В момента текат полемики с Центъра на Гамалея ". Екипът за предварителна подредба на имунизациите получава и преглежда информацията. Но цялостният пакет документи за включване на имунизацията Sputnik V в листата на СЗО за използване при изключителни обстановки към момента не е получен в организацията ", разясни служителят на СЗО.
 Чехия блокира мераците на някои свои политици за прилагане на Спутник V преди европейско позволение Чехия блокира мераците на някои свои политици за прилагане на " Спутник V " преди европейско позволение
Сенатът (горната камара) на чешкия парламент одобри резолюция, изискваща републиката да употребява съветската коронавирусна ваксина " Спутник V...
Относно китайските ваксини той съобщи, Sinovac и Sinopharm " са показани на СЗО за включване в листата ". " В момента се прави оценка на данните. СЗО също организира инспекции в индустриалните обекти в Китай. Ние сме в средата на процеса и се надяваме да приключим процедурата през април. " сподели Рожерио Пинто де Са Гаспар.
Към днешна дата описът на СЗО включва три ваксини - взаимна разработка на Pfizer (САЩ) и BioNTech (Германия), лекарство от британско-шведската компания AstraZeneca и имунизацията на американската компания JohnsonJohnson.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР