Световната шампионка по самбо Мария Оряшкова и бизнесменът Марин Николов

...
Световната шампионка по самбо Мария Оряшкова и бизнесменът Марин Николов
Коментари Харесай

Оряшкова и Елвиса ще се борят за мястото си в “Игри на волята” тази вечер

Световната шампионка по самбо Мария Оряшкова и предприемачът Марин Николов - Елвиса се изправят един против различен в трагичен дуел за оставане в “Игри на волята ” довечера от 20:00 часа по NOVA. За един от тях това ще бъде последното излизане на Арената. Битката им ще включва плуване, детайли за експедитивност и акуратност и анаграма, която може да се окаже решителен детайл за успеха в играта.

Елвиса попадна в изолираност откакто Момчил го изпрати при Гладиаторите. Бизнесменът беше разумната номинация на аленото племе, само че преди значимия дуел той ще би трябвало да избере съдружник, който да се бори за значимо преимущество. Дали обаче Иван Рълев, Благомир Мастагарков и Виолета Стайкова няма да саботират Елвиса?

До присъединяване на Оряшкова в елиминационната борба се стигна откакто Старейшините я показаха като едва звено в племето си. Това обаче ще й даде още по-голям хъс за победа, а в племето Мария има мощни съдружници, които могат да й завоюват основно преимущество за дуела против Елвиса.

Елиминираният участник ще гостува в формалния подкаст на “Игри на волята ” - “След Игрите ”. Епизодът ще бъде разполагаем в   и  незабавно след края на епизода в ефира на NOVA. Водещата Ива Иванова е подготвила специфична изненада за почитателите - част от подкаста със специфична графа ще стане един от любимците на феновете от рисковото риалити.

Колко основно ще е преимуществото в борбата довечера? И кой ще напусне “Игри на волята ” на крачка от топ 8?

Не пропускайте епизода на “Игри на волята ” от 20:00 часа по NOVA. Още забавна информация за „ Игри на волята “ може да откриете на, както и в формалните, и на „ Игри на волята “. Официалният подкаст на рисковото риалити “След Игрите ” можете да гледате в и.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР