Световната премиера на дългоочаквания филм от поредицата за Агент 007

...
Световната премиера на дългоочаквания филм от поредицата за Агент 007
Коментари Харесай

Отново преместиха премиерата на новия Джеймс Бонд… за по-ранна дата

Световната премиера на дълго чакания филм от поредицата за Агент 007 „ Смъртта може да изчака “ още веднъж беше преместена, само че този път – за по-ранна дата.

Лентата, в която Даниел Крейг за финален път ще изиграе английския супер разузнавач Джеймс Бонд, беше отсрочена за ноември след началото на световната пандемия от новия ковид.

Сега от компанията пропагандатор оповестиха, че тя ще се състои с пет дни по-рано от първоночално оповестената дата за Съединените щати.
Отложиха премиерата на новия Джеймс Бонд поради ковид Прогнозите са, че COVID-19 може да докара до 5 милиарда $ загуба за международната кино промишленост
„ Смъртта може да изчака “ потегля по кината във Англия на 12 ноември, а в Съединените щати – на 20 ноември.

Филмът за Джеймс Бонд ще би трябвало да се бори на международния бокс офис с още няколко касови заглавия, чиито министър председатели бяха преместени за есента поради ковид.

От компанията пропагандатор „ Уорнър Брос. “ Многократно местиха датите на свои филми. Дългоочакваният нов филм на Кристофър Нолан „ Тенет “ беше изместен с две седмици и премиерата в този момент е на 31 юли, „ Жената знамение 1984 “ ще тръгне по кината чак през октомври, а премиерата на четвъртата серия от паметната поредност „ Матрицата “ беше преместена с съвсем цяла година – на 1 април 2022 г.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР