Световната организация GLORY официално обяви Бургас за домакин на сблъсъка

...
Световната организация GLORY официално обяви Бургас за домакин на сблъсъка
Коментари Харесай

Бадр Хари ще се бие в Бургас

Световната организация GLORY публично разгласи Бургас за хазаин на конфликта сред Бадр Хари (106-16, 92 KO) и естонеца Уку Юрендал (19-8, 15 KO) от серията Heavyweight Grand Prix, чийто победител ще се класира за финала през декември. Един от най-великите професионални кикбоксьори на всички времена идва за първи път у нас и на Балканите, като това слага България с нов висок имидж на бойната карта в международния кикбокс. Любимецът на няколко генерации почитатели на бойните спортове и любим на краля на Мароко Мохамед VI идва с антуража си и само предпочитание да реализира победа в Бургас и да се допре до България, за която неведнъж е чувал от приятелите си в подготвителната зала.

Първоначално Бадр Хари трябваше да се бие на на GLORY 88 на 9 септември в Париж, само че изненадващо се отдръпна от мача си с Джеймс Максуини в символ на съпричастност след опустошителното земетресение с жертви в Мароко.

„ Развълнувани сме да осигурим бърз поврат и да върнем Бадр Хари назад на кръга “, сподели Роби Тимърс, мачмейкър на GLORY. „ За страдание на тази дата Джеймс Максуини не може да се качи на кръга. В резултат на новите договаряния Уку Юрендал ще бъде кандидат за огромната премия. Този мач ще бъде изпълнен с доста екшън. “

А голямия залог за първенецът от Heavyweight Grand Prix е половин милион $, като в нощта на 7 октомври в зала „ Арена Бургас “ ще има още един мач от сериите в тежка категория – този сред Леви Ригтърс и Мартин Терпстра.

С мача на Хари и Юрендал формалната файт картата на GLORY набъбва до 10 мача, което трансформира 89-та церемония вечер от международната верига в една от най-мащабните правени в Европа.

В „ Арена Бургас “ се чакат и всички последователи на именитото „ златно момче “ на организацията, които си купиха билети за GLORY 88 в Париж и не съумяха да го видят на кръга.

Билети за GLORY 89 можете да намерите на bilet.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР