Световната марка за кафе, машини и аксесоари Nespresso откри първия

...
Световната марка за кафе, машини и аксесоари Nespresso откри първия
Коментари Харесай

Родни звезди изпиха заедно сутрешното си кафе - slava.bg

Световната марка за кафе, машини и аксесоари Nespresso откри първия си бутик в България. Сред първите посетители на първокласния магазин в Парадайс център бяха семейство Евгения и Ваня Джаферович, които са дългогодишни фенове на марката.

Те участваха на мини мастър-клас и проява на най-популярните кафе питиета и спецификата на ароматите в продуктовата гама на Nespresso. Домакините бяха обезпечили специфична VR зона, където гостите можеха да се пренесат в една същинска ферма за кафе в Колумбия и да проследят пътя на кафето от растението, през прецизната селекция и обработка, до порцелановата чашата.

В ролята на неофициален хазаин на бутика влезе обичаният артист Юлиан Вергов, който описа в резюме историята на марката и показа мениджърите на компанията. Сред многочислените посетители на събитието се открои индивидът пораждащ абсолютния лимит на силите си, ултрамаратонеца Краси Георгиев, който тази пролет възнамерява да пробяга цялото крайбрежие на Черно море. Маршрутът на Run Around The Black е дълъг 4500 км и се предвижда да бъде преодолян за 90 дни. Целта на плана е да разпространява и подкрепи международни игри за деца - The World children`s winners games.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР