Световна вълна от съпричастност към Кейт Мидълтън, след като принцесата

...
Световна вълна от съпричастност към Кейт Мидълтън, след като принцесата
Коментари Харесай

Световна вълна от съпричастност към Кейт Мидълтън след раковата ѝ диагноза

Световна вълна от съпричастност към Кейт Мидълтън, откакто принцесата на Уелс разгласи, че се бори с раково заболяване. В прочувствено видео тя изясни, че ракът е открит след плановата ѝ коремна интервенция през януари.

Новината е на всички първи страници на вестниците и водеща в излъчванията. Всички медии подчертават върху невиждания темперамент на изказването и смелостта на принцесата да приказва в този тежък персонален миг.

Снимка: Getty Images

Общественото мнение се обърна и се насочи против разпространяващите тайни теории.

Реакции имаше и от публични лица. Британският министър председател Риши Сунак съобщи, че принцесата е била подложена на нездравословен интерес през последните месеци. „ Тя беше незаслужено третирана в обществените мрежи напоследък. Принцесата на Уелс разполага с любовта и поддръжката на цялата страна по време на нейното възобновяване “, сподели той.

Лидерът на лейбъристите Киър Стармър сподели, че е бил впечатлена от оптимистичния звук на Кейт Мидилтън и отношението ѝ към болестта. „ Всяка една сходна диагноза е шокираща. Но можем единствено да си представим какъв спомагателен стрес са донесли спекулациите със здравето на принцесата през последните седмици.

От Белия дом изпратиха откровени пожелания на принцесата и фамилията. Те отхвърлиха да разяснява дали президентът Джо Байдън е разговарял с принцеса Кейт.

Снимка: Getty Images

Британските медии дефинират моментът, в който се появи видеото на Кейт Мидълтън, като прекъсване на времето. Из цялата страна хората спирали на едно място, с цел да гледат нейното изказване.

„ Това е извънредно! Никой не очакваше това “, сподели 17-годишната Изабела, която е почитателка на кралското семейство, пред медиите.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР