СВЕТОВНА КОНСТИПАЦИЯ Джейк Анджели - известният QAnon шаман, който беше

...
СВЕТОВНА КОНСТИПАЦИЯ Джейк Анджели - известният QAnon шаман, който беше
Коментари Харесай

Q-Пейкин атакува парлаМЕНТА

СВЕТОВНА КОНСТИПАЦИЯ
Джейк Анджели - известният QAnon шаман, който беше в първите редици при щурма на Капитолия от 6 януари 2021, е избягал от пандиза, с цел да вземе присъединяване в Щурма на българската парламентовка, плануван за 12 януари 2022. Това заяви международната Q-нспирация.
*** 
Припомняме - след офанзивата на Капитолия предходната година по това време рогатият шаман Джейк Анджели бе наказан на 41 месеца затвор, тъй като бе един от най-активните бойци в тази акция.  QAnon пък е известно подмолно течение, съгласно което светът се ръководи от група канибали-педофили и слуги на Сатаната, против които Доналд Тръмп води загадка война. (Един от известните лозунги на кю-анонците е Q sent me - аз съм делегат на Q.) Според тази доктрина, в арсенала на сатанистите-заговорници влизат оръжия като ваксини, чипиране, джендъризация, опит за определяне на надзор върху съзнанието; задачата е пълно международно владичество и заробване на човечеството. Рогатият шаман Анджели беше един от най-активните кю-анонци, въпреки че пред съда тактически се отхвърли от веруюто си. 
***
Сега стартира нов интервал в живота на q-неца. 
На независимост Анджели се е сдобил с документи, в които името му е Q-Пейкин. Ангел Q-Пейкин в този момент има зелени документи, шофьорски книжки, персонални карти, паспорти, визи и всевъзможни документи, с които се придвижва без проблеми към България.
За по-силно подмолно прикритие шаманът сега е свалил рогата и се е дегизирал като кюнец - с цел да не притегля вниманието и да минава държавните граници гладко. 
На 12 януари Q-Пейкин ще нападна изведнъж жълтите павета и ще удари няколко парлаМЕНТИ, с цел да му пристигна силата. Амбицията на Q-Пейкин е да хвърли един q-тек на Данчо Парламентата и на други антинародни парламентаристи - проводници на демонски отвратителности. 
" Ще ти направя q-ртаж на зъбките, q-чекчия ниеден! " - получил кръвосмразяващо обръщение в служебната си поща огромен наш парламентарист. 
Главният прокюрор получил още по-смразяващо обръщение в студената зона на мултитемпературния си охладител - прокюрорът даже не желае да каже какво е било посланието, единствено зъбите му тракат от мраз и смут.
***
След акцията на жълтите павета кюнецът Q-Пейкин евентуално ще се укрие до някоя пернишка печка, каквито към момента държат в парцелите си много богати софиянци. В Q-стендил също има сума явочни квартири, където с лекост може да се укрие какъв да е кюнец.
Българските служби за сигурност са в суматоха, търсят Петко Сертификатов къде ли не, с цел да им даде някакъв неофициален съвет по какъв начин може да се противодейства на рисковия q-миночистач. 
 Пернишка печка на дърва гр. Търговище Център • OLX.bg
Пернишка печка без кюнец.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР