Светлозара Трендафилова имаше паметно участие в предаването покрай аферата си

...
Светлозара Трендафилова имаше паметно участие в предаването покрай аферата си
Коментари Харесай

Най-сетне! Зара от Big Brother се похвали с бебето

Светлозара Трендафилова имаше паметно присъединяване в предаването около аферата си с Нед и се снабди с недотам прилична популярност. Отношенията ѝ с Христо Сираков в допълнение наляха масло в огъня и тя постоянно бе коментирана в общественото пространство. В един миг обаче брадърката май реши да се скрие от обществото, като подписа брак.

        View this post on Instagram                      

A post shared by Zara Lahiff (@zaralahiff)

За злощастие, с Ерик Уотсън очевидно не си харесваха и бързо-бързо се разведоха, а през днешния ден Зара е омъжена за повторно. Смята се, че брачният партньор ѝ е ръгбистът Макс Лахиф, а фамилията обитава за непрекъснато в Дубай. Неочаквано се разбра и за бременността ѝ, която тя зорко криеше от очите на болшинството.

        View this post on Instagram                      

A post shared by Max Lahiff (@lahiffmax)

Към днешна дата Трендафилова открехна завесата към новия си живот и най-накрая сподели бебето. Макар и от него нищо да не се вижда, въпреки всичко майка му театралничи щастливо с телефон в ръка. Месеци след раждането не е известно и името на детето и евентуално сходна загадъчност е напълно умишлено определена от родителите му.

Обикновено част от известните персони не позволяват външни хора до най-интимните си моменти и членове на семейството. Други пък безусловно живеят в обществените мрежи, с цел да впечатляват почитателите си със сладки фрагменти от развиването на бебоците си.

Автор: www.iwoman.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР