Светлозара Димитрова, по-позната като Зара от първия сезон на Big

...
Светлозара Димитрова, по-позната като Зара от първия сезон на Big
Коментари Харесай

Зара изхвърли кантара и призна, че има нов мъж СНИМКИ

Светлозара Димитрова, по-позната като Зара от първия сезон на " Big Brother ", загатна за нов мъж в живота си, написа fakti.bg.

Брюнетката към момента се намира в Индонезия, само че както наподобява скоро ще би трябвало да се завърне към рутината, която не ѝ липсва изключително.

Преди повече от месец звездата, станала известна с присъединяване си в риалити шоуто, напусна прелестния си дом в Манама, кралство Бахрейн, и се насочи към екзотичния остров Бали, където прекара първите шест дни в цялостна изолираност, затворена в рамките на крайбрежната вила, която е наела. След като карантината ѝ публично завърши, тя се отдаде на четири седмици, наситени с незабравими прекарвания - от плажна йога до сърфинг, за които неотдавна показа в персоналния си Instagram акаунт, че са минали ненадейно, въпреки към момента да не възнамерява да се сбогува с мястото.

Ето какво написа тя към една от фотосите, които разгласява в Instagram:

" Току-що осъзнах, че преди повече от месец дойдох в Бали, само че почтено казано го чувствам по този начин, като че ли бе преди седмица. Прекарвайки дните си тук, започнах да мисля за тези неща от " действителния свят ", който сигурно не ми липсват, като:

- Кантарът. Откакто пристигнах не съм се теглила и въобще не съм следила приема си на калории... Не мисля, че съм качила килограми, само че даже и да е по този начин, усещам се отлично в тялото си, а друго не ме интересува.

- Високите токчета! Сега просто не нося обувки.

- Дизайнерските облекла.

- Чакането по опашки и търсенето на място за паркиране.

- Замърсеният въздух.

- Носенето на грим.

Изглежда, че единствените неща, които ми липсват, са: приятелят ми, работата и клиентите... Ако намеря метод да ги преместя тук, ще бъде прелестно. "

С тази обява тя за първи път призна, че има мъж до себе си. Но кой ли е той?
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР