СВЕТЛИНИТЕ НА ГОЛЕМИЯ ГРАД Кандидатът за президент Волен Сидеров бе

...
СВЕТЛИНИТЕ НА ГОЛЕМИЯ ГРАД Кандидатът за президент Волен Сидеров бе
Коментари Харесай

Волен разнася ваксини из цяла София

СВЕТЛИНИТЕ НА ГОЛЕМИЯ ГРАД
Кандидатът за президент Волен Сидеров бе видян от будни жители да обикаля София с ретро шосеен велосипед и раница от известна куриерска компания. 
Оказа се, че Сидеров няма нищо общо с компанията, а употребява отличителните им знаци за прикритие, тъй като в действителност разнася като щур ваксини из цяла София и персонално ваксинира свои съидейници и симпатизанти. 
Репортер на Фейк бюлетин, също на велосипед, засече в рискова маневра Сидеров и провокира лека злополука без травми. И без материални вреди. Целта на репортера беше да притисне Сидеров с въпроси за предизборната му акция и какво е това необичайно куриерско мероприятие!
Сидеров разгласи пред вашия кореспондент, че е зарязал напълно президентската си акция, тъй като желае да помогне на съидейниците и симпатизантите на Атака да преминат с по-малък здравен риск през следващата вълна на пандемията. 
" Ние се заиграваме с антиваксърските настроения, само че не сме заболели мозъци, осъзнаваме изгодите от имунизациите - призна Сидеров, притиснат от падналия върху него велосипед и неуместната раница с имунизациите. - Може да не съм кой знае какъв колоездач, само че през днешния ден съм навъртял десетки километри из града и (надявам се!) - избавил съм човешки животи. Не се имам за воин, върша каквото ми е по силите, а коленете ми са безусловно разглобени от педалиране. Аз не съм като някои колеги-куриери с батерия на колелото. Карам си остарялата шосейка от 80-е години, прави ми работа, сума народ, качествени патриоти и шумни антиваксъри, персонално ги имунизирах. Карам на мускули, натискам педалите, което освен че е еко, на моите години не е смешка работа. Времето е прелестно, само че към този момент не съм на 20 години, видях напън. Имах една доставка за втора игла в Чепинци. Карах доста самоуверено из трафика и се надишах с бензинови пари и кюмбета, само че най-малко знам защо го върша. За мен екологията и здравето на електората са преди всичко, боцкам ги като бик на корида! Бългерия фърст!... Бихте ли ми повдигнали колелото, в случай че обичате! "
Вашият кореспондент оказа помощ на господин Сидеров да се измъкне отдолу под колелото си, постави му малко смазка на ставите и го изпрати по живо, по крепко да си имунизира хората. 
Не разбрахме марката на имунизациите, само че това в края на краищата не е най-важното. 
" Не съм от Биг Фарма - безапелационен е Сидеров. - Помагам на хората с идеална цел и не ме интересува какъв брой са спечелили колосите от фармацевтичната промишленост. В момента всички рационални хора осъзнаваме, че ползите ни съответстват по най-важната линия. Нали всички желаеме да отървем кожата? Това няма да стане с нервност. Истерията е политически инструмент, който умните хора употребяват, само че не му се поддават " - издаде Сидеров и ни пожела сбогом, с цел да продължи задачата си. 
А ние му пожелахме триумф и шанс в трафика. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР