Светлана и Християн Гущерови мислят да напуснат пределите на родината.

...
Светлана и Християн Гущерови мислят да напуснат пределите на родината.
Коментари Харесай

След заплахите: Гущерови напускат България

Светлана и Християн Гущерови мислят да изоставен рамките на родината. Това показа моделката с почитателите си в Инстаграм. Тя отговаряше на въпроси от своите почитатели, а един от тях беше къде счита да запише децата си на учебно заведение. Първородната й щерка Ани скоро ще навърши 5 годинки, а след още две ще прекрачи прага на учебното заведение.

" Засега мислим децата ни да учат тук, най-много още две години. След това живот и здраве, желае ни се да учат във Виена ", призна Гущерова.

Милионерското семейство дефинира Австрия като обичана дестинация. Анелия е прекомерно дребна, с цел да живее сама в друга страна и най-вероятно родителите й ще я последват. Решението идва в резултат от заканите, които бяха отправени против Светлана, че ще бъде залята с киселина. Майката на четири дни подаде тъжба в полицията, че се опасява за живота си си. Полицията към момента работи по случай и към този момент не са известни нови детайлности.

В Инстаграм русокоската показа, че заканите са пристигнали от другарка. Светлана толкоз доста се тормози, че даже стигна до болница. При сходни закани всеки човек не би издържал душевен, изключително пък когато става дума за жена и най-много майка, която се грижи за четирима наследника.

Източник: hotnews.bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР