Светлана Гущерова не е от звездите, които обичат често да

...
Светлана Гущерова не е от звездите, които обичат често да
Коментари Харесай

Също като Джоли и Пит: Гущерови показаха специален детайл от дома си

Светлана Гущерова не е от звездите, които обичат постоянно да излагат на показ персоналния си живот. За сметка на това обаче, когато го направи, провокира дъжд от мнения и реакции от страна на почитателите ѝ. 

Напук на злобарите Гущерова потвърди, че фамилията за нея е най-важното и че не съществува нищо друго, което да отклони еротичния модел от най-важното в живота ѝ - трите ѝ деца. 
                             

 

Известен факт е, че Светлана ревностно пази наследниците си от медиите, както и че е чудесна къщовница, която дружно с домашните си помощници поддържа дома си до най-малкия подробност. 

Малките елементи, с които Гущерова основава съвършен домакински уют за цялото семейство, са обект на похвала и от женските конгреси. 

До това умозаключение почитателите ѝ стигнаха с помощта на две фотоси от спалнята на Гущерови. На тях ясно се вижда, че спалното долни дрехи на семейство Гущерови е особено персонализирано - за Mrs. Gushterova и за Mr. Gushterov, което мощно припомня на Mr & Mrs Smith, изиграни от Брад Пит и Анджелина Джоли, означават от Hotnews.bg. 



Усетът към детайла за Гущерова, който не е по никакъв начин ново за нея, очевидно е минал през последователност около марката ѝ за първокласни дамски пижами, а когато става въпрос за бутикова мода, най-малкият детайл е от извънредно значение.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР