Светкавична скорост с 5G ULTRA мрежата на A1 и страхотни

...
Светкавична скорост с 5G ULTRA мрежата на A1 и страхотни
Коментари Харесай

Двудневен геймърски маратон по време на Aniventure Comic Con

Светкавична скорост с 5G ULTRA мрежата на A1 и страхотни награди са готови за най-хубавите измежду геймърите

Светлин Желев преди 21 секунди 1 Сподели

Най-четени

IT НовиниЕмил Василев - 18:00 | 02.07.2023

Революционното носимо устройство, което „ ще размени смарт телефоните “ скоро излиза на пазара

IT НовиниКалин Карабойчев - 9:04 | 05.07.2023

Климатизация и топла вода в една система – иновация от Daikin

ПрепоръчаноДаниел Десподов - 11:09 | 04.07.2023

NYT: Руските специфични служби могат да наблюдават потребителите на Telegram, Signal и WhatsApp

Светлин Желевhttps://www.kaldata.com/Главен редактор

Остават броени дни до завръщането на най-мащабното събитие за поп просвета в България- Aniventure Comic Con. В изданието му през 2023 година, след тригодишно спиране, почитателите на аниме, манга, гейминг, косплей и комикс културата още веднъж ще се съберат на едно място. И в това си издание Aniventure Comic Con няма да изневери на стила си и ще предложи истинска стратегия и огромни количества неподправено положително въодушевление. Феновете на азиатската просвета ще се насладят на голям брой забавни панели, демонстрации, прожекции и лекции, а най-хубавите геймъри у нас още веднъж ще имат опцията да се състезават за огромни награди.

Едно от най-интересните неща по време на на Aniventure Comic Con 2023 ще е двудневният геймърски маратон от цели пет гейминг шампионата, който А1 провежда в границите на събитието – A1 Mobile Championship 2023.

Тогава ще станем очевидци на най-големия мобилен шампионат за годината у нас! Всеки, който събере своя тим по Brawl Stars или се включи самостоятелно в Clash Royale конкуренцията има късмет да завоюва част от наградния фонд, възлизащ на 5 000 лв.. А водещи на A1 Mobile Championship 2023 ще са  Slavi The Clashers и Dimo Academy.

Още по-интересен ще е шампионатът по League of Legends. Както и за другите надпревари, проведени от А1, регистрацията е безвъзмездна за всички гости на събитието и започва в 11:00 часа в зоната на A1 и в двата дни. League of Legends е една от най-популярните видеоигри в света, създадена от Riot Games. Тя включва екипен спортен режим на игра, основан на тактика и надлъгване на съперниците. Играчите работят със своя тим, с цел да разбият противниковия Nexus, преди вражеският тим да разбие техния.

Няма по какъв начин сходно събитие да мине без специфичен шампионат по FIFA23, в който ще бъдат раздадени награди на стойност 2 500 лв.. Този шампионат ще се играе на PlayStation 5 проведе по 5G ULTRA мрежата на A1. Телеком операторът ще конфигурира нужната закрепена мрежа в Inter Expo Center, която ще обезпечи отлични условия за гейминг по време на Aniventure Comic Con (ACC).

Обаче това не е всичко, тъй като е очакван и шампионат по eFootball във втория ден на Aniventure Comic Con, в който А1 ще даде късмет и на най-хубавите играчи на eFOOTBALL да премерят сили. Наградният фонд ще е в размер на 1 750 лв.:

Игрите ще се играят на смарт телефони, конзоли и мобилни компютри, предоставени от Lenovo. Турнирът по FIFA23 ще употребява конзоли, които ще бъдат свързани посредством 5G ULTRA мрежата. Петото потомство мобилна мрежа предлага гигабитови скорости на връзката и извънредно ниско времезакъснение, което е от решаващо значение за гейминг прекарването.

Геймингът е едно от приложенията на 5G, което изисква специфични условия като извънредно ниска инертност на връзката и високи скорости на предаване на данни.

Пазарът на мобилни игри към този момент е доста огромен, а 5G ще го издигне до нови висоти. 5G ще разреши на потребителите на мобилни устройства да гледат графики по-добре.

Бързите и постоянни връзки, предлагани от 5G, понижават забавянията, заради което можете да играете мултиплейър игри на мобилното си устройство. Благодарение на петото потомство мобилни мрежи видеоигрите на мобилни устройства са доста по-увлекателни и комфортни за феновете на този вид развлечения. За да обезпечи положително прекарване на играчите, изключително когато става дума за шампионат с награди на стойност няколко хиляди лв., стабилността на връзката е от значително значение.

А1 ще усили потенциала на своите 4G и 5G ULTRA мрежи в Inter Expo Center, с цел да подсигурява най-хубавото допустимо мобилно прекарване за своите клиенти, които ще посетят ACC 2023. Очаква се фестивалът да посрещне към 10 000 гости дневно, което значи доста натоварване на мобилните мрежи.

Допълнително, ще бъде ситуирана Wi-Fi зона, която ще употребява 5G ULTRA и ще дава безвъзмезден интернет достъп на всички гости на ACC 2023. Всеки, който употребява Wi-Fi зоната на А1, ще има опция да се включи в игра и да завоюва премия в тип на iPhone 14.

Турнирите по гейминг ще се организират в Зала 3 на Inter Expo Center. Участието в тях е гратис, а записванията ще стартират в събота, на 8 юли, в 11:00 часа.

Последното издание на фестивала през 2019 година събра рекордните над 25 000 души от всевъзможни възрасти. Най-живописното събитие в София ще се организира на 8 и 9 юли в Интер Експо Център, а правилните му фенове към този момент могат да закупят своите билети.

Повече информация за схемите на шампионатите, разпоредбите за присъединяване и разпределението на наградните фондове можете да откриете на https://comiccon.bg/gaming/

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР