Светът върви към производство на все по-голямо количество чиста енергия,

...
Светът върви към производство на все по-голямо количество чиста енергия,
Коментари Харесай

Най-голямата стоманодобивна фабрика в света се превръща във вятърен парк с инвестиция от близо $48 милиона

Светът върви към произвеждане на все по-голямо количество чиста сила, на фона на задачите за понижаване на отрицателните последици от световното стопляне. Не единствено, че се проектират и построяват нови големи планове, само че се мисли и по какъв начин да се употребяват остарели уреди, които да бъдат преоборудвани и употребявани за тези цели.

Един подобен случай е американската фабрика Sparrows Point Steel, за която Морската администрация на Министерството на превоза на Съединени американски щати отпусна 47,4 милиона $, с цел да се смени предназначението й.
 Най-големият офшорен вятърен парк в света проработи, ще може да зарежда до 6 милиона семейства
Най-големият офшорен вятърен парк в света проработи, ще може да зарежда до 6 милиона семейства

Проектът се създава в три етапи и ще има общ потенциал от 3,6 гигавата

Sparrows Point Steel, в миналото е била Bethlehem Steel - най-големият производител на стомана в света - през 50-те години на предишния век, който е давал работа на 30 000 служащи на мястото. среща се на покрай пристанището на най-големия град в щата Мериленд Балтимор.
 Снимка 641460
Източник:

Bethlehem Steel е учредена през 1887 година Сривът на стоманодобивната промишленост в Съединени американски щати обаче докара до банкрут на завода и беше затворен за непрекъснато през 2012 година

" Зелени дружно "

е общ план на Money.bg и Webcafe.bg, който обръща внимание на екологичните трендове - както в всекидневието на всеки от нас, по този начин и в бизнеса.

Научете повече тук:

Според управляващите в този момент, посредством Закона за инфраструктурните вложения и работните места и Закона за понижаване на инфлацията, работните места в производството назад в Съединени американски щати и в частност в Мериленд се връщат и тази инвестиция ще помогне на Балтимор да се трансформира конкурентен индустриален център за офшорна вятърна сила и водеща дестинация за чиста сила.

Вероятно Point Steel Mill няма да бъде толкоз огромен, колкото своя предходник, само че пък ще е доста по-устойчив от него.

" " демонстрира положителните образци и значимите препоръки - всичко, което би трябвало да знаем по пътя към по-природосъобразно битие, работа и правене на бизнес. Проектът се реализира с поддръжката на,,,,,,,,.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР