Светът се промени драстично през последната година. Последиците от коронавируса

...
Светът се промени драстично през последната година. Последиците от коронавируса
Коментари Харесай

Интелигентни татуировки вместо мобилни телефони?

Светът се промени фрапантно през последната година. Последиците от ковид доведоха до по-голям интерес към това какъв ще бъде животът в бъдеще и там Бил Гейтс постоянно играе основна роля. Магнатът разкрива, че вижда значим прогрес в интелигентните татуировки, които да се употребяват като мобилни телефони, написа. 

Благодарение на вградения в кожата чип и софтуерното развиване, което може да пристигна с мастилото, татуировка може да се употребява за позвъняване или показване на билетите на кино. Най-новата концепция на Бил Гейтс, като че ли излязла от някой футуристичен филм, залага на тази иновация, пред която, разбира се, има още дълъг път.

Гейтс има вяра, че тези чипове, дружно с интелигентното мастило, ще бъдат от изгода за обществото и по никакъв метод не нарушават поверителността. Нещо повече, някои татуировки биха предоставяли огромна част от  дейностите на смартфоните. Например, посредством тях можете да предоставите местоположението си в случай на неотложност, да се обадите или да изпратите известие. В допълнение, те също ще включват здравна информация, която да послужи на лекарите при интервенция или заболяване.

Умните татуировки биха могли да трансформират света на бъдещето и да слагат обществото в миг, който през днешния ден е единствено в обсега на научно-фантастичните филми, написа още изданието. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР