Светът се е побъркал и реагира по неадекватен начин на

...
Светът се е побъркал и реагира по неадекватен начин на
Коментари Харесай

Доц. Атанас Мангъров: Децата ни ходят на училище по извратен начин

Светът се е побъркал и реагира по несъответстващ метод на протичащото се. Децата цяла година не хдят на учебно заведение или като ходат е по перверзен метод - половината вървят, половината не вървят. Ако сме уверени, че този метод е верен да го вършим намерено, а не да ни е боязън, какво ще кажат началниците. Това съобщи доцент Атанас Мангъров.
В най-затворените и маскирани страни броят на инфектираните пораства. Появяват се нови варианти. В Швеция сериозен проблем няма. Не знам за какво се работи по подобен метод. Това е феномен и ще свърши, когато се получи тъй наречените групов имунитет, уточни доцентът пред bTV.

Средната възраст на хората, които са умряли от Ковид са на 75 години, а българите приблизително живеят до 74 години, напомни Мангъров.

Трява да не се събират доста хора в закрити пространства, би трябвало да се съблюдава обикновена хигиена. Толкова,нищо друго, предложи той.

Този, които един път е прекарал Ковид, няма по какъв начин да се болести от новите варианти. Ако този вариант се популяризира по-бърдо,то ще стигнем до сакралното число на инфектирани, до момента в който се натуткаме с имунизациите.

Питат ме, дали да се имунизират. И аз им споделям - все едно ме питате, дали да се ожените. Ваксините не са изпитани по положителната процедура. Получаваме ваксини, за които се спори дали са за над 55 години, дали под 55 години. За други ваксини се вършат взаимни отстъпки. Още доста би трябвало да се изследват имунизациите. Но не трябва да се плашат хората с неща, в случай че не се имунизират. Погрешна е имунизацията с ваксини, които не са изпитани по всички правила на изкуството, безапелационен е той.

Всички лекари, които се появяват заран по малките екрани, са лабораторни лекари. Това, което споделям, не го споделям единствено аз. Заглушава се гласа на някои хора в света. Считам, че моят избор е верен, сподели още доцентът.

Той разяснява и избора му на народен представител от АБВ: Ако желаех да оглавя политическата листа щях да съм в друга партия И всяка партия би се съгласила. Решението ми е човешко. Тази партия споделя моето виждане върху нещата. Дават ми независимост, не съм зает там. Имаме общи визии по въпроса. Това е изборът на дребния човек, от който нищо не зависи. Всеки има право на свое виждане. Мисля, че АБВ желае да провеждат дребните хора против всички нелепости.

В момента не става дума за леви и десни. Ситуацията е същата като по времето на Ваймарската република в Германия. Малките хора би трябвало да се обединят срещу тази наднационална мощ, на това злополучие, безапелационен е доцент Мангъров.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР