Светът обожава да се прехласва по френския стил и е

...
Светът обожава да се прехласва по френския стил и е
Коментари Харесай

10 съвета как да изглеждате невъзможно френски

Светът обожава да се прехласва по френския жанр и е постоянно гладен за всяка последваща френска икона. Затова, още щом откри най-новия френски женски облик, Брижит Макрон, човечеството безусловно се взриви, а визията й неведнъж дефилира през всички начин на живот издания по света. Но у госпожа Макрон има нещо нетипично и то сигурно не е нейната възраст, нито 24 години по-младият й брачен партньор. Отнема известно време да се сетиш!...

В доста връзки първата дама на Франция е цялостната диаметралност на френския иконичен жанр – прекомерно руса е, с прекомерно усърдно издухана коса, с прекомерно мощен загар, с прекомерно бели зъби и с прекомерно огромни лога по облеклата си. Цялостното чувство, подбудено от визията на Брижит Макрон, е за доста положено изпитание – тя по-скоро наподобява на богата калифорнийска брачна половинка, в сравнение с кралицата на Париж. Брижит умерено би могла да е една от приятелките в идващия сезон на и да населява къща за милиони на брега на Тихия океан.

Далеч по-характерен образец за типичната френска визия беше, описвана като „ същинското огледало на съвсем несъзнателния изискан на френската жена “.  е някогашната партньорка на към този момент някогашния френски президент – Франсоа Оланд. Когато става първа дама, медиите я разказват като 47-годишната журналистка sans Botox. Тя постоянно изглеждаше изискан, само че толкоз повърхностно, като че ли се е подготвила изцяло сама, освен това без доста усърдие. Ако задълбаем малко повече тъкмо тук, откриваме и ключа към загадката по отношение на нещата, които ни карат от разстояние безпогрешно да разпознаваме френското и да се прехласваме пред неговия жанр.

Ето 10 съвета по какъв начин да изглеждаме невероятно френски:

1. Рошавата и естествено разпиляна коса. Французойките в никакъв случай не вървят на сешоар и косата им наподобява по този начин, все едно преди малко са станали от сън. За сметка на това тя е съвършено подстригана и поддържана. Обожават маските за коса и се кълнат в античните домашни предписания, излъчени по майчина линия от епохи и съдържащи естествени съставки от региона, откъдето е фамилията. „ Използвам композиция от жълтък, ром и зехтин, доста френска, бабешка рецепта. Слагаш тази ужасна примес на главата си за 1 час и по-късно измиваш с шампоан. “, споделя Матилд Томас, съоснователката на Caudalie, марка висок клас френска козметика на основата на грозде. Семейството на Матилд от 500 години отглежда вино в имението си до Бордо.

Косата също по този начин може да е боядисана или естествено побеляла (например като на ), само че в никакъв случай и двете по едно и също време. Цветът е оптимално натурален и неагресивен. Косите на френското момиче постоянно наподобяват превъзходно, все едно са естествено красиви без особено изпитание, което е и основополагащият принцип на френския изискан.

2.   Повече грижа за кожата и по-малко грим. Ако има нещо на света, за което французойките поставят съществени грижи, това е кожата. Не инвазивни процедури посредством хиалурон и ботокс, а поддържащи и щадящи такива благодарение на лосиони, мицеларна вода, маски, скрабове, хидратация, серуми – момичето самоуверено съчетава артикули от френската дрогерия, рецептите на баба и артикули от фермерския пазар. Но най-много в никакъв случай не си ляга с грим. Затова французойките могат да си разрешат да вървят по „ гола кожа “ и сигурно в никакъв случай не поставят маска от декор дьо загар. Може би малко консийлър под очите и към носа, почистени вежди, (но в никакъв случай изскубани), лека серпантина, малко искра на скулите... et Voila!

3.   Червено червило от заран до вечер. Това, което французойката може да носи като красиво украшение от зори до здрач, са устни в класическо алено. Никога в розово или емайл. И без контурен молив – това би било симптом за прекалено много изпитание. Твоят персонален колорит класическо алено и парфюмът, който ухае на теб, са отличителните ти емблеми!
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР