Светът на модата стана свидетел на възхода на чантите с

...
Светът на модата стана свидетел на възхода на чантите с
Коментари Харесай

Точно с тази чанта е сигурно, че ще завладеем лятото

Светът на модата стана очевидец на възхода на чантите с мъниста - съвременен и щастлив аксесоар. Тези чанти се трансфораха в наложителни за всички, които желаят да прибавят празнично чувство към визията си и да подобрят външния си тип.

Чантите с мъниста, камъни, пера, ресни донесе ободрителен и шеговит поврат в света на  аксесоарите, тъй като те се  отличават и мигновено притеглят вниманието.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от CELIA FDEZ-ROMÁN ZAPATA (@celiafroman)

 

Независимо дали имате специален мотив, или просто желаете да подобрите ежедневната си визия, чантата с мъниста може неотложно да внесе нотка наслада и изненада във вашия тоалет. Можете да откриете огромно многообразие от живи цветове, шарки и закачливи дизайни, което ги прави занимателно и привличащо вниманието допълнение към всеки дрешник. Така че, в случай че сте максималист по душа и жадувате за аксесоари, които вършат самоуверено изказване, чантата с мъниста е съвършеният избор. 

Чантите с мъниста са изключително подобаващи за лятна почивка, тъй като улавят съвършено безгрижния и щастлив дух на сезона. 

Не се опасявайте да експериментирате и да се забавлявате! 

 
Ето и селекция от 15 аксесоара за коса за лятото
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР