Светът на доскоро беше непознат за 99% от човечеството, но

...
Светът на доскоро беше непознат за 99% от човечеството, но
Коментари Харесай

Чудовищна сделка: Борса сключи най-скъпия крипто договор в спорта!

Светът на до неотдавна беше чужд за 99% от човечеството, само че огромната акция на крипто света в областта на спорта несъмнено се грижи за известността на по този начин наречените " виртуални пари ". И следващата договорка беше оповестена през днешния ден - най-голямата колаборация сред спорт и крипто до ден сегашен.
След като в края на предходната година " crypto.com " взе правата за името на залата на Лос Анджелис Лейкърс против 700 милиона $ за 20 години (35 милиона долара), в този момент друга борса " нахлува " с гръм и тропот в различен известен спорт -.
" Ред Бул Рейсинг " оповестиха, че са сключили " мулти годишна договорка " с крипто борсата " ByBit ", която е основана през 2018 година и към този момент има над 6 милиона регистрирани консуматори.

Въпреки че параметрите по договорката не бяха оповестени публично, " Ройтерс " осведоми, че контрактът е за 3 години и общо 150 милиона $. Това значи, че на годишна база " Ред Бул " ще получава 50 милиона $ от борсата за крипто активи.
" БайБит " ще работи като втори главен спонсор на отбора от Формула 1, който неотдавна разгласи друга огромна договорка - за 100 милиона $ на година с " Оракъл ".
Това е следващата договорка в спорта, обвързвана по някакъв метод с криптовалути. Вече споменахме за контракта сред " крипто.ком " и Лос Анджелис Лейкърс, като крипто борсата е сътрудник и на италианската Серия А. Съвсем скоро пък и (подробности в линка).
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР