Светът е за двама, твърди поетът, и Оскарите не правят

...
Светът е за двама, твърди поетът, и Оскарите не правят
Коментари Харесай

По двойки, с деца и сестра под ръка: вижте най-ярките звездни появи на наградите „Оскар“

Светът е за двама, твърди поетът, и Оскарите не вършат изключение. Някои звезди и тази година гордо позираха до околните си, с които споделиха емоциите в най-голямата нощ за киното.

Сред тях беше и Анджела Басет , която не получи статуетка, само че пък се радваше на плътна поддръжка от фамилията си. 64-годишната актриса се появи освен в нормалната компания на своя брачен партньор , 63-годишния, Кортни Б. Ванс, само че и с 17-годишните  близнаци на двойката  - щерка им Бронуин Голдън Ванс и техния наследник Слейтър Джосая Ванс.

 Оскари 2023 Getty

 Оскари 2023 Getty

Семейната компания остана в същия състав и за обичайното празненство след Оскарите , проведено от влиятелното издание Vanity Fair.

 Оскари 2023 Getty

Вижте в галерията тук звездите, които участваха на премиите дружно с половинките си :
 Звездните двойки на тазгодишните награди „ Оскар “  Звездните двойки на тазгодишните награди „ Оскар “  Звездните двойки на тазгодишните награди „ Оскар “  Звездните двойки на тазгодишните награди „ Оскар “
И до момента в който с някои звездни двойки към този момент сме привикнали през годините, постоянно е любопитно да забележим нечии деца, които рядко стъпват на аления килим или това им се случва за първи път. Такъв да вземем за пример беше случая с номинирания за поддържаща роля Колин Фарел и 13-годишния му син Хенри Тадеуш Фарел , за който това беше всемирски дебют.

Вижте тях и още звезди с деца на Оскарите през 2023 година в галерията тук:
 Звездите, които доведоха децата си на Оскарите  Звездите, които доведоха децата си на Оскарите  Звездите, които доведоха децата си на Оскарите  Звездите, които доведоха децата си на Оскарите
 Оскари 2023 Getty

Номинираният за „ Оскар “ в поддържаща роля Пол Мескал и майка му Дервла Мескал

Освен Пол Мескал , този път не забелязахме много знаменитости, които да са завели на церемонията своите майки, само че пък артистът Педро Паскал се появи със сестра си Хавиера Балмаседа . По усмивките си проличава, че са една кръв!

 Оскари 2023 Getty

 Оскари 2023 Getty

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР