Светът е изправен пред непрекъснати загуби, сривове на политики и

...
Светът е изправен пред непрекъснати загуби, сривове на политики и
Коментари Харесай

Кой забогатя благодарение на пандемията от коронавирус?

Светът е изправен пред непрекъснати загуби, сривове на политики и стопански системи поради пандемията от ковид. Има обаче някои персони, за които тя, вместо опасност, е по-скоро " златна кокошка ", направила ги ненадейно или просто - още по-богати. Кои са те, показва БГНЕС.
Джеф Безос.  Основателят на " Амазон " Джеф Безос няма учредения да се оплаква. От началото на пандемията търсенето в " Амазон " е повишено неведнъж. Курсът на акциите гони връх след връх. Още преди пандемията Безос беше най-богатият човек в света, а в този момент той доста усили благосъстоянието си. Списание " Форбс " го пресмята на 160 милиарда евро.
 Исландия възнамерява дълготрайни визи за богати туристи Исландия възнамерява дълготрайни визи за богати туристи
Исландските управляващи откриха метод да оказват помощ на туризма и да привлекат туристи, заяви „ Travel and Leisure “, представен от БГН...
Илон Мъск. Да създаваш коли, които да ти носят оценки като високотехнологична компания - това изкуство се удаде на Илон Мъск с " Тесла ". Неговата компания осъществя облаги около взрива на високите технологии по време на пандемията. Роденият в Южна Африка предприемач неотдавна задмина Бил Гейтс по благосъстояние. Със своето положение от 110 милиарда евро той е по петите на Джеф Безос.
Ерик Юан.  Дистанционната работа от у дома се оказа голям подарък за създателя на Zoom. Китаецът Eрик Юан идва на 27 години в Съединени американски щати. Създадената от него видеоплатформа Zoom излезе на борсата през 2019, а от началото на пандемията акциите й просто експлоадират. Състоянието на Юан се пресмята на 16 милиарда евро.
Джон Фоли. С уреди за фитнес към международните върхове. Затворените студиа за фитнес и лимитираните обществени контакти са добре пристигнали за Фоли. Акциите на неговата компания " Пелотон ", която предлага фитнес уреди и фитнес стратегии за у дома, скочиха трикратно и направиха Фоли милиардер.
Угур Шахин.  Той е немец от турски генезис, чиято компания " Biontech " създаде дружно с концерна " Pfizer " ваксина против ковид. С това Шахин освен стана фамозен, само че и богат. Стойността на неговия дял в компанията сега се прави оценка на над 2 милиарда евро.
 10 фактора, които ни пречат да станем богати 10 фактора, които ни пречат да станем богати
Ако някой ден желаете да забогатеете, имаме положителни вести за вас, че всичко това е допустимо. Последвайте нашите препоръки за нещата, които в...
Компанията " HelloFresh ". Тя отбелязва триумф по време на пандемията, предлагайки пакети със съставки и предписания за ястия, доставяни по домовете. Печалбите ѝ се утроиха. Основателят и съсобственик Доминик Рихтер извлича голяма изгода от възбраната, наложена на заведенията за хранене. Той към момента не попада в класацията на милиардерите, само че решително се е запътил натам.
" Амазон ".  В сегашната пандемия компанията за онлайн-търговия " Амазон " обогати освен Джеф Безос. И някогашната му брачна половинка Макензи Скот порядъчно усили положението си - с помощта на пакета с акции, който има. Така тя застана отпред на класацията за най-богатите дами в света. Със положение от близо 60 милиарда евро Макензи Скот сега съществено се конкурира и с мъжете.

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР