Свещи, романтика и любим човек – чудите се какво липсва

...
Свещи, романтика и любим човек – чудите се какво липсва
Коментари Харесай

Песните, които ще погъделичкат сетивата ви в Деня на влюбените

Свещи, романтика и обичан човек – чудите се какво липсва в тази идеална настройка за 14-и февруари? Подходяща, несъмнено. Музика, която освен ще предразположи душите, само че ще предложения и една особена разпалваща фамилиарност, изостряща до дъно сетивата. постоянно е бил и може би постоянно ще остане най-подходящият жанр за задачата. Меките тонове на саксофона или нежният и мистериозен глас на Ела Фицджералд са способни да разтопят всяко сърце и да трансфорат елементарната сантиментална вечеря в същинско преживяване.

Ето и някои от най-предразполагащите песни, които посредством ритъма си ще ви оказват помощ да се отдадете на любовта с цялото си създание.

Black Coffee – Peggy Lee

Тази нежна и по едно и също време провокативна ария е по музиката на Сони Бърк, а текстът е на Пол Франсис Уебстър. Първата нейна версия се появява през далечната 1948 година, като година по-късно Сара Вон прави своя интерпретация по аранжимента на Джо Липман. И до ден сегашен осъществяването ѝ се смята за една от най-забележителните версии на Black Coffeе.



The Very Thought Of You - Red Garland

Пианото на Ред Гарланд е способно да допре и най-тънката струна на душата. Стилът му оказва въздействие върху доста генерации пианисти в джаза, а музиката, която свири, е известна в целия свят.



И още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР