Свещеник извърши масов екзорсизъм в колумбийското градче Буенавентура. Целта на

...
Свещеник извърши масов екзорсизъм в колумбийското градче Буенавентура. Целта на
Коментари Харесай

Свещеник извърши масов екзорсизъм на най-страшното място в Колумбия

Свещеник извърши всеобщ екзорсизъм в колумбийското градче Буенавентура. Целта на свещеник Рубен Монтоя е да пречисти едно от най-престъпните места в страната от „ зли демони”, оповестяват международните информационни организации.

През 2014 година Буенавентура е разгласен за града с най-висока престъпност в Колумбия - жителите му са в клопката на принуждение, трафик на опиати, отвличания, убийства и беднотия. Свещеникът разгласи прочистването, откакто 10-годишно момиче беше измъчвано и убито.

Първоначалната закана на Монтоя е била да пръска светена вода над града от хеликоптер. Получава даже поддръжката на армията.

Въпреки това, преди два дни, свещеникът извърши ритуала като премине с пожарна кола през най-тъмните квартали на Буенавентура.

"Трябва да изгоним Дявола от града, с цел да възстановим мира и спокойствието, които изгубихме поради престъпността, корупцията и трафика на наркотици”, съобщи Монтоя пред локалното радио.

Престъпността в Буенавентура в никакъв случай не спи. Само през първите 5 месеца на тази година са регистрирани 51 убийства, с 20 повече по отношение на 2018 година

Групировките са известни с това, че отвличат жертвите си, постоянно ги разчленяват в своите т.нар "кланици " и захвърлят телата в Тихия океан.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР