Сузанита вече е в края на бременността, а феновете ѝ

...
Сузанита вече е в края на бременността, а феновете ѝ
Коментари Харесай

Ексклузивно: Сузанита призна за раздялата с Марк и как ще роди

Сузанита към този момент е в края на бременността, а почитателите ѝ всеки миг чакат първородният ѝ наследник, който ще кръсти Красимир, да се появи на бял свят. Междувременно дъщерята на Орхан Мурад неуморно споделя какво ѝ се случва във всекидневието, като разгласява сторита и постовете в обществените мрежи. 

В по-голямата част на тях участва и бащата на бебето ѝ - Марк. Спортистът, с който Сузанита живее от доста време насам, е неразделно до нея и двамата наподобяват все по-влюбени. Но преди да възобновят идилията между тях, известно време се говореше, че са разграничени. 

И въпреки Сузанита да не призна обществено дали това е истина, тя подсказа, че двамата минават през спешен интервал, като даже изтри общите им фотоси от профила си и като че ли искаше да го заличи. Явно Марк от своя страна е направил всичко допустимо, с цел да останат семейство, защото този интервал не продължи дълго.

 

Преди броени часове Сузанита проговори за първи път по тематиката, като отговори на въпрос на обожател в мрежата. Тя показа, че двамата с Марк са били разграничени, само че за малко, а повода е била, че бременността е предиздвикала бъдещата майка да бъде извънредно прочувствена и е взимала крайни решения:

 сузанита

Днес обаче с Марк наподобяват щастливи и са в трепетно очакване на първата си рожба. 

Сузанита продължи с отговорите на въпросите от почитателите, като ги публикуваше под формата на сторита. В малко видео тя разясни, че желанието ѝ е да роди естествено, вместо секцио. Също по този начин беше безапелационна, че ще се завърне на сцената след раждането. 

 сузанита

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР