Сузанита, която за пръв път ще се сблъска с чудото

...
Сузанита, която за пръв път ще се сблъска с чудото
Коментари Харесай

Ето на коя дата ще роди Сузанита

Сузанита, която за пръв път ще се сблъска с чудото на раждането и майчинството, към този момент няма самообладание да види момченцето, което пораства в утробата ѝ. Тя не крие какво се случва около нея през последните 9 месеца и споделя с почитателите си всичко, през което минава. 

Знаехме, че терминът на дъщерята на Орхан Мурад наближава, само че до през днешния ден не бе известна точната дата. Оказа се, че до раждането на бебето остават едвам 20 дни и Сузанита е нетърпелива да стане майка. Засега е възнамерявала да ражда естествено, в случай че всичко минава, както би трябвало. Това показа самата тя в стори в Инстаграм неотдавна.
                             

Вече знаем и какво име е избрала за първородния си наследник - Красимир. А също по този начин знаем, че другият припрян за щастливото събитие е майката на Сузанита - Шенай, която сега се радва на нова обич. Марк, бащата на бебето, също е разчувствуван от това, което следва за него и обичаната му, а точно да станат родители.

                             

Засега Красимир би трябвало да се появи на бял свят на 14-и ноември, само че дали това ще е точната дата - ще стане ясно, едвам когато раждането стартира. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР