Сузанита хвърли в смут феновете си с последната си публикация

...
Сузанита хвърли в смут феновете си с последната си публикация
Коментари Харесай

Ново 20: Сузанита защити Марк, който изтри от профила си

Сузанита хвърли в ужас почитателите си с последната си обява в свое стори.

Без да разкрива какво тъкмо се случва в персоналния ѝ живот, изпълнителката показа, че за доста от проблемите ѝ в действителност виновност имат жълтите медии.

„ Изправена съм за следващ път пред компликациите, което са непрестанен сателит на всяка една обществена фигура, а точно жълтите медии. Но този път е по-различно от всеки различен, в който ми се е налагало да се оправям със стотиците неистини, с които се изпълва интернет пространството по мой адрес. Тиражиращите псевдо „ вести “ по адрес на фамилията ми и не имам предвид родителите ми, а Марк и бебето, което чакаме. Искам да приключа спекулациите тук и в този момент за това, че обвинихте Марк за всичко. Марк е страховит човек, както множеството от вас знаят. Няма изневери от никоя страна, няма издънки, нито нищо сходно. Не нападайте никого без да знаете какво се е случвало “, написа в Инстаграм тя.



За разлъка сред Сузанита и Марк се заприказва, откакто дъщерята на Орхан Мурад изтри всички техни общи снимки, а това подпали новината, че връзката им е завършила.

Малко по-късно изпълнителката качи ново стори с надпис “Love always wins” или “Любовта постоянно побеждава”.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР