Сутрините на Виктор Стоянов от започват със закуска с протеинов

...
Сутрините на Виктор Стоянов от започват със закуска с протеинов
Коментари Харесай

Какво закусва Виктор Стоянов от "Ергенът"?


Сутрините на Виктор Стоянов от стартират със закуска с протеинов шейк с овесени ядки и фъстъчено масло. Когато бил дете обаче, е имал друго обичано ядене за старт на деня - бухти със смокиново сладко.

Поддържа положителната си форма с тренировки и дисциплинираност във връзка с спорта и храненето. Един здравословен шейк му стига за 2-3 часа. И през днешния ден си подготвя обичаните детски бухти, само че към този момент с овесено брашно. Спомня си, че с огромния си брат са се надяждали като деца.

В тези години доста обичал да обикаля центъра на града и се прибирали късно вечер. Сега обаче не може да си показва да има дете и да го пусне на независимост по този метод.

По време на фотосите на " Ергенът " претърпява доста неща за първи път. Споделя, че на моменти е бил доста комплициран и не знаел какво тъкмо усеща.



Колко мощна е любовта му зависи от това каква тъкмо е любовта. Не помни кое е било най–смелото нещо, което е правил, когато е бил същински влюбен. Знае обаче какво е било най-глупавото, а точно - да спори с татко си. Признава, че когато човек е влюбен, приказва и прави неща, които по принцип не би.

Безграничната си обич обаче дава на един човек - своята майка. Тя точно го поддържа за решението да влезе в предаването.

" Ергенът " стартира на 19 февруари в ефира на bTV.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР