Суперзвездата на снукъра Рони О`Съливан направи изказване за Спортал със

...
Суперзвездата на снукъра Рони О`Съливан направи изказване за Спортал със
Коментари Харесай

О'Съливан: Винаги усещаш как се задава Световното, целият сезон е подготовка за Крусибъл

Суперзвездата на снукъра Рони О`Съливан направи изявление за " Спортал " със съдействието на " Евроспорт " и " Дискавъри " за подготовката си преди започващото на 16 април Световно състезание по снукър в именития шефилдски спектакъл " Крусибъл ".

О`Съливан е номер 1 в международната класация и този сезон завоюва Световната Гран при тъкмо преди Коледа, като по традиция е един от любимците за купата, която би била седма за него и би го изравнила с рекордьора Стивън Хендри.

" Целият сезон е подготовка за Световното състезание. Започваш сезона с желанието да се представиш допустимо най-добре във всички шампионати, само че постоянно знаеш, че Шампионатът на Обединеното кралство, " Мастърс " и Световното са най-важните. Ако си спечелил даже един от тези три, значи сезонът ти е бил приказен.
 О'Съливан още веднъж е №1! Ракетата ще полети от лидерската позиция в
О`Съливан още веднъж е №1! Ракетата ще полети от лидерската позиция в " Крусибъл "

Джъд Тръмп сигурно сдава първото място в ранглистата

Винаги усещаш по какъв начин се задава " Крусибъл ". Аз постоянно играя доста концентрирано от септември до края на януари. Като пристигна февруари към този момент съм изиграл доста мачове и съм хвърлил доста старания. Февруари-март е интервал, в който деликатно сортирам участията си в шампионати и си систематизирам силите.

По това време е по-важно за мен да изгладя някои тънкости в играта си и да съм подготвен за Шефилд, тъй като там най-важно е постоянството. Със сигурност не желая да съм брилянтен в един мач и доста слаб в идващия. Целта е да съм допустимо най-ефективен за началото на Световното състезание.

Няма проблем да изгубя мач преди " Крусибъл " и да не съм натрупал доста положителни резултати. Важното е да не се усещам ръждясал към масата. Случвало се е да пристигнеш в Шефилд с три следващи фантастични шампионата преди този момент и да не ти се получи. Отдавна нямам доверие, че формата преди Шефилд е доста решаваща за представянето на Световното.

Когато става въпрос за Шефилд, би трябвало да си с настройката, че ще би трябвало да се бориш дълготрайно. И да се надяваш боговете на снукъра да са благосклонни към теб ", сподели О`Съливан.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР