Суперлуксозният тайнствен апартамент, открит на последния етаж на болница Лозенец

...
Суперлуксозният тайнствен апартамент, открит на последния етаж на болница Лозенец
Коментари Харесай

ШОК: Само батерията на душа в апартамента на болница Лозенец струва 1500 лева

Суперлуксозният загадъчен апартамент, открит на последния етаж на болница Лозенец в София, може да обезпечи бюджета на лечебното заведение за най-малко година напред. Пентхаузът-фантом, за който тече следствие, се изследва след журналистическо следствие на Нова телевизия. 

А информация на Lupa.bg след подробен обзор на излъчените фрагменти разкрива, че единствено батерията на душа - смесителят в банята с джакузито, вложен в интериора на жилището от 500 квадрата, коства... 1500 лв.. 

Суперорнаментиката ювелирна направа мъчно може да се открие в нормалните магазини за интериор на баня, а единствено по поръчка. 

Въпреки че огромна част от разкош обзавеждането е изнесена, както се видя и в репортажа, в апартаментчето продължава да " събира прахуляк " честърфийлд холна гарнитура от естествена кожа, чиято цена даже на остаряло гони 10 бона. 

Бюрата, дрешниците и шкафовете са от солидна дървесина, хипотетично череша. Фаянсът, гранитогресът и другите настилки също са глътнали немалка сума. Освен с тоалетна паница с амортисьори, тайнствената бърлога разполага и с хидромасажен панел на душа, биде и сауна за четирима. 

Вижте повече в галерията:
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР