Суперлуксозен и модерен джип на стойност 130 бона подкара бившата

...
Суперлуксозен и модерен джип на стойност 130 бона подкара бившата
Коментари Харесай

Придирчива синоптичка брои 130 бона за кола СНИМКИ

Суперлуксозен и съвременен джип на стойност 130 бона подкара някогашната синоптичка Нора Шопова. Водещата на спортната емисия в Българска национална телевизия за момента яхна мощен баварец.

Нора, която е една от най-популярните ни моделки, залага на екологичното. Новото возило на Шопова е с електрически мотор.

Водещата е безжалостен обожател на екото. Затова и избира кола, която да не отделя никакви нездравословни излъчвания.

Моделът на джипа е от предходната година. Мощността му е съвсем 300 коня. И, несъмнено, е цялостен с екстри.

Въпреки че е на ток, колата на Шопова може да измине дистанцията от София до морето, без да се зарежда.

" Мога да го карам 400 километра, без да спра - хвали се някогашната синоптичка в " Нова ". - Колата е изцяло електрическа. В такива коли е бъдещето ", споделя още Шопова.

Това не е първото возило на хубавицата. Тя има автомобил, който е малко по-стар и рядко употребява. Затова взема решение, че е време да си вземе нещо, което е съвременно и с взор към бъдещето.



Нора съвсем не кара предната си кола напоследък. Шопова живее надалеч от работата. За да стигне от " Младост ", където е свила любовно гнездо с половинката си, тя върви без транспортно средство до централата на Българска национална телевизия. Така Шопова съвсем всеки ден изминава по 12 километра пешком.

Парите не са огромен проблем за лицето на спорта на националната телевизия. Нора печели сносно от реклами и изяви на стилния подиум. Преди да се появи в малкия екран като синоптичка, Нора е обиколила света с помощта на работата си като модел. А парите не са профукани, а спестени.



През лятото Шопова се сгоди за приятеля си Траян Косев. Адвокатът поисква ръката на хубавицата на яхта точно на рождения й ден. Нора и Траян са дружно повече от 5 години. Очаква се през тази година да вдигнат и обилна женитба, стига ситуацията в страната да разрешава, написа bgdnes.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР