Суперлативите за Карлос Алкарас продължават с пълна сила. 18-годишният суперталант

...
Суперлативите за Карлос Алкарас продължават с пълна сила. 18-годишният суперталант
Коментари Харесай

Алкарас с титла от Шлема през 2022? Брезник смята, че е възможно


Суперлативите за Карлос Алкарас не престават с цялостна мощ. 18-годишният суперталант дава и от ден на ден мотиви за тях, откакто в Калифорния победи Макензи Макдоналд, Роберто Баутиста Агут, Гаел Монфис и Камерън Нори преди да затрудни оптимално Рафа Надал.

Поредният впечатлен от капацитета на испанеца е един от най-известните треньори – Гюнтер Брезник. Според австриеца Алкарас може да завоюва купа от Големия шлем още тази година.

„ Той играе с доста топспин от двете страни, сервира добре, движи се добре и няма боязън от нищо “, разяснява Брезник пред „ L’Equipe “. „ Действително той е в положение тази година да завоюва купа от Големия шлем. “

Брезник направи и забавно съпоставяне с Доминик Тийм и Александър Зверев. „ Винаги съм казвал, че Доминик Тийм или Саша Зверев ще бъдат идващите №1 в света след „ Голямата четворка “. Медведев ги изпревари, тъй като те не съумяха да изпълнят упованията и качествата. Не имам вяра, че в идващите 2-3 години Алкарас ще направи сходни неточности. “

Следващото място, на което младежът може да покаже капацитета си е в Маями. Той е подложен под №14 и почива на старта, а във втори кръг ще срещне спечелилия от мача сред Мартон Фучович и Маркос Гирон.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР