Супербактерии, които не могат да се унищожават дори с хлор.

...
Супербактерии, които не могат да се унищожават дори с хлор.
Коментари Харесай

Супербактерии, които не могат да се унищожават дори с хлор

Супербактерии, които не могат да се унищожават даже с хлор. Британски откриватели организираха опит и откриха, че бактерии, устойчиви на антибиотици, не се унищожават даже от дезинфекционна обработка с хлорен разтвор.Изследователите са взели няколко елементарни медицински халата и са ги „ заразили ” с три варианта Клостридиум дифициле (Clostridium Differential) – бактерии, които предизвикват чревно разстройство и са доста сложни за заличаване с антибиотици (HiddenTruth.site).След това, всичките халати са накиснати в разтвор с хлор в продължение на 10 минути.

 800px C Diff ToxB 2BVM - Супербактерии, които не могат да се унищожават даже с хлор
Като предписание, това е задоволително за елементарните бактерии да бъдат унищожени, само че супербактериите не само не са умрели, а даже не са станали по-малко дейни. Достатъчно е единствено 10 секунди контакт със „ инфектиран “ медицински халат и те “преминават ” към друг обект или ръка.Този експеримент потвърждава страховете на лекарите, че даже и след стерилизация, супербактериите могат интензивно да се популяризират и да не престават да заразяват хората. В повечето случаиq те предизвикват нарушавания като диария, но при отслабени пациенти те могат да причинят рисково инфектиране.Четете още: Френски фермери в суматоха от загадъчно заболяване и гибел на техните крави Експериментът е проведен в Университета в Плимут, под управлението на доктор Тина Джош, специалист по молекулярна биология. Джош споделя:
“Клостридиум дифициле са извънредно неприятни бактерии, тъй че е доста значимо да се спре разпространяването й в лечебните заведения. Проучването сподели, че даже в случай че облекла и уреди се обработват по всички правила, те към момента остават заразни. “Супербактериите не само оцеляват след дезинфекцията, само че и не престават интензивно да се размножават след процедурата.През 2003 г.-2006 г., Клостридиум дифициле предизвиква рискови огнища на заболявания в британските болници, тъй че от този момент учените и лекарите търсят способи за ефективно справяне с тази зараза.Остава единствено да се питаме: какво се е случило с тези бактерии? Дали са мутирали сами или са „ деца “ на някоя лаборатория …
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР