SUMo (Software Update Monitor) e безплатен инструмент, който позволява на

...
SUMo (Software Update Monitor) e безплатен инструмент, който позволява на
Коментари Харесай

SUMo 5.3.6.369

SUMo (Software Update Monitor) e безвъзмезден инструмент, който разрешава на потребителите елементарно да наблюдават появяването на актуализации на избрани софтуерни артикули.

SUMo следи за актуализации и при съществуване на такива дава отпратка към уеб страницата за евакуиране. Това е по-добре от вградения способ за автоматизиран ъпдейт на стратегиите, тъй като той е деен, когато е пусната самата стратегия, до момента в който SUMo ще ви уведоми за нова версия, даже и да не сте пускали дадена стратегия от много време. Ако държите постоянно да ползвате последните версии или най-малко да знаете, че са излезли, то SUMo не е за подминаване. Така постоянно можете да работите с последните версии на желания от вас програмен продукт.

При първото си пускане, SUMo сканира компютъра за конфигурирани стратегии и по-късно осведоми, в случай че се появят обновявания за тях. Така софтуерът, който употребявате ще е постоянно настоящ. Има български интерфейс. Лиценз: Безплатен (Freeware) .
#td_uid_40_59c60c02d94e5.td-doubleSlider-2.td-item1{background:url(https://www.kaldata.com/wp-content/uploads/2016/11/SUMo_screen-80x60.png) 0 0 no-repeat}Екрани1 от 1
Официална страница
Изтегли: SUMo 5.3.6.369 (1.52 MB)
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР