Суеверни или не, смятате се, че има определени неща, които

...
Суеверни или не, смятате се, че има определени неща, които
Коментари Харесай

Подаръците, които никога НЕ трябва да приемате, защото носят лош късмет

Суеверни или не, смятате се, че има избрани неща, които носят неприятен шанс на своя личен, в случай че той ги е получил като подарък. Знаем, че подаръците не би трябвало да се връщат, а да се одобряват с отворени прегръдки, само че въпреки всичко има неща, за които може да извършите изключение. Или да предупредите околните си да не ви ги подаряват, тъй като те носят неприятен шанс. Ето кои са те:

Огледало – извънредно мощен източник на сила, който е най-добре да си купите сами. Смята се, че огледалото може да отнеме хубостта и силата ви. Бъдете деликатни и не приемайте огледала като подарък.
 Какво да подариш на човек съгласно зодията? (2 част) Какво да подариш на човек съгласно зодията? (2 част)
Понякога може да се окаже много мъчно да изберете подобаващия подарък за даден човек. Затoва пък леснo мoжете да се oриентирате в завис...

Нож – както и ножиците, и всички предмети, с които човек може да отреже нещо. Тях би трябвало да си купите сами. Смята се, че движимостите, с които се реже, носят неприятен шанс, тъй като по острието се натрупва негативна сила. Ако някой ви подари ножове въпреки всичко, може да му дадете алегорични пари за тях, с цел да не се считат за подарък.

Перли – извънредно красиви, само че си ги купете сами по опция. Смята се, че това са сълзите на сираци и вдовици, ето за какво притеглят негативна сила, несполуки и заболявания. Не приемайте перли за подарък.

Ръкавици – в древността е имало доста вълшебен ритуали, които са били свързани с управлението на живота на една персона посредством ръкавици. Най-добре не приемайте подобен подарък, с цел да избегнете проблеми.

Часовник – счита се, че който ти подари часовник, разполага с твоето време. Друго вярване гласи, че тъй като часовниците стопират след известно време, поради изтощена батерия да вземем за пример, това ще бъде края на щастливите ви мигове. Ето за какво, в случай че някой ви подари часовник, вие му дайте пари, едвам се знае, че той не е подарък.
 Какво да подариш на човек съгласно зодията? (1 част) Какво да подариш на човек съгласно зодията? (1 част)
Понякога може да се окаже много мъчно да изберете подобаващия подарък за даден човек. За тoва пък леснo мoжете да се oриентирате в зави...

Портмоне – може би повече хора знаят, че не би трябвало да се подарява празно портмоне, тъй като притежателят му ще загуби парите и шанса си. Ето за какво или не приемайте подобен подарък, или се уверете, че ви го подарят с пари вътре. Може да са стотинки, само че пари би трябвало да има, с цел да запазите шанса си.

Носни кърпички – в културата на някои обитаеми места е заложено да се подаряват носни кърпички на заравяне. Те обаче са свързани с горест и тъга. Ето за какво, по-добре си купувайте сами носни кърпи и не взимайте от никого. Ако въпреки всичко ви се наложи, помолете за хартиена салфетка, с която да се забършете.

Вярвате или не, подаръкът би трябвало да се подарява от сърце. В последна сметка, в случай че той е от обичан човек, който има чисти планове към вас, надали ще ви навреди по някакъв метод.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР