Стюардесите винаги са били смятани за еталон за женственост и

...
Стюардесите винаги са били смятани за еталон за женственост и
Коментари Харесай

Тайните на стюардесата - 5 трикчета за красота

Стюардесите постоянно са били считани за пример за женственост и хубост. Високи, нежни дами с елегантни прически и изискан грим, те са мостри за подражателство. Как съумяват да наподобяват по този начин първокласно макар упоритата работа, непрекъснатите отсъствия от вкъщи и голямата височината, на която се намират през по-голямата част от времето? Има няколко секрети за тази невероятна визия и стюардесите ги споделиха с удоволствие.
Режим за банкет на течности
Сухият въздух е нездравословен за кожата, тъй че би трябвало да спазвате разпоредбите за банкет на течности. Освен вътрешното хранене на епидермиса, значима е и външната влага. Овлажняването се реализира благодарение на лосиони, мляко, масло, тоник. Небесните хубавици постоянно имат на разположение бутилка с вода, с която да пръска косата и кожата си. Можете да добавите няколко капки етерично масло към течността за трогателен мирис. Вкъщи не забравяйте да си набавите еликсир и овлажнител, те са нужни, с цел да поддържат кожата свежа. Не забравяйте за балсама за устни, както и за овлажнителите за крайници и ръце.
Не носете цялата козметика в чантата си
Не бива да носите всичките си козметични артикули със себе си, наподобява неуместно и смешно. Стюардесите имат специфични правила за това какво да има в козметичната чанта. Те постоянно имат дребен комплект: декор дьо загар, основа за грим, серпантина, очна линия, руж, еликсир за устни и червило. По-добре е да купите висококачествена скъпа козметика, с цел да спестите пари, можете да комбинирате разнообразни артикули. Например, използвайте течни сенки за очи вместо руж или хайлайтър.
Слънцезащита
Кожата изисква сериозна отбрана. Необходимо е непрекъснато да нанасяте слънцезащитни артикули и това ще ви възнагради със пресен и здравословен тип. Заради деликатното деяние на защитните съставни елементи, епидермисът е по-малко предразположен на стареене.
Стресови обстановки и спокоен сън
Всеки човек се нуждае от добра отмора. Трябва да се заобикалят стресовите обстановки и прекарвания. Трябва да се отдалечите от напрежението, да си починете и да се наспите добре. За да подобрите настроението си, можете да пиете обичаната си напитка, да се насладите на прелестна музика и да употребявате техники за релаксация. Преди лягане си коства да проветрите стаята и да изпиете чаша мляко.
Здраве на краката
Един от главните проблеми на стюардесите е обвързван със положението на краката. Разширените вени и ставните болести са професионални болести на небесните хубавици. Необходимо е да се има поради избора на комфортни обувки, релаксиращ масаж, специфични кремове с охлаждащ и успокоителен резултат.
Подобни правила са подобаващи за представители на земните специалности, с цел да се поддържа хубостта и привлекателността на равнище.
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР