Стюардеса на най-голямата нискотарифна авиокомпания в Китай Spring Airlines обиди

...
Стюардеса на най-голямата нискотарифна авиокомпания в Китай Spring Airlines обиди
Коментари Харесай

Стюардеса вбеси света с обиди към пасажерите

Стюардеса на най-голямата нискотарифна самолетна компания в Китай Spring Airlines обиди пасажерите и разгневи клиентите в мрежата. Стюардесата е направила унизителни забележки към пасажерите в китайската обществена мрежа Xiaohongshu, наричайки ги идиоти.

„ Сега всеки отпадък може да лети със самолети, летните пътувания значат превозване на идиоти “, написа служителката на задграничния авиопревозвач. Публикацията притегли вниманието на потребителите на обществените мрежи и провокира вълна от негативизъм.

„ Самолетът е транспортно средство за всички и тази стюардеса не би трябвало да бъде толкоз снизходителна и да гледа с неуважение по отношение на другите “, написа коментатор под псевдонима Sina Weibo.

„ Услугите на бюджетната самолетна компания Spring Airlines са в действителност незадоволителни и в никакъв случай повече няма да хвърча с тях след моя неприятен опит “, сподели различен консуматор. В отговор на случая Spring Airlines съобщи, че организира задълбочено следствие, резултатите от което ще бъдат оповестени обществено.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР