Студенти от Факултета по химия и фармация (ФХФ) на СУ

...
Студенти от Факултета по химия и фармация (ФХФ) на СУ
Коментари Харесай

За втори път студенти на СУ организират конференция по химия и фармация

Студенти от Факултета по химия и фармация (ФХФ) на СУ " Свети Климент Охридски " провеждат за повторно Национална студентска конференция по фармацевтични и химични науки.
Първото издание на влиятелния теоретичен конгрес се организира през тази пролет, като самодейността даде поле за изява за научните достижения и триумфи на студенти от цялата страна.
Конференцията получи позитивни мнения от химичната и фармацевтичната промишленост, от съсловието на фармацевтите, както и от участниците и гостите на форума. " Чувстваме се задоволени от това, че самодейността предизвика мисленето на доста студенти и това способства за реализиране на високи научни резултати. Щастливи сме и от обстоятелството, че успяхме да спомогнем за затвърждаването на връзката сред Факултета по химия и фармация на Софийския университет и останалите фармацевтични факултети и университети с преподаване на химически специалности в България ", споделят уредниците на събитието, които са си сложили за цел да презентират събитието на правилото " студенти вършат нещо потребно за студенти ".
Ето за какво от през днешния ден (29 октомври) започва регистрацията за присъединяване във форума, чието второ издание е планувано в дните 4 и 5 април 2019 година Крайният период за регистрация изтича в 23:59 ч. на 2 април 2019 година
Организаторите прецизират, че присъединяване в научната конференция е гратис и е отворено за възпитаници, студенти, учители, преподаватели, чиновници на образователни заведения или жители с деен интерес в региона на химическите и фармацевтичните науки.
Повече информация за изискванията към регистрацията във ще откриете тук.
е медиен сътрудник на студентската самодейност.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР