Студеното време навън предразполага за повече занимания на затворено, а

...
Студеното време навън предразполага за повече занимания на затворено, а
Коментари Харесай

3 български филма, които да гледате през уикенда

Студеното време на открито подготвя за повече занимания на затворено, а каква по-добра концепция от това да гледаме някой прекрасен български филм в киносалона. 

„ Януари “ на Андрей Паунов

„ Януари “ на Андрей Паунов е от онези филми, които те канят да задълбаеш и да тръгнаш по пътя към себеопознаването. Лентата споделя историята на двама мъже и една врана, заключени от снежна стихия на края на света, се пробват да разгадаят една тайнственост до момента в който тя постепенно ги гълтам.

" Януари " е интернационална копродукция сред България, Португалия и Люксембург, където е осъществена и постпродукцията на кино лентата. Операторът е звездата на новото португалско кино Вашку Виана, а останалата част от екипа му са от Португалия и Бразилия. 

От Дом на киното ни оферират опцията да се насладим на кино лентата, и то по време на особено проведено събитие - през днешния ден, 4 февруари, има късна прожекция на тази студена лента в топлата прегръдка на киносалона, а в Cush Bar-а ще ни чакат за по пиво (или две) с музиката на Тсетун Тсентанауа (Alarma Punk Jazz). DJ сетът ще ни примами да останем с психеделик джаз, рокендрол шлагери от несъществуващи радиостанции, северозападни ритуални опити и шлагери с и без свиркане.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР